Köszöntő

Kedves Vendégeink!


Községünk lakosai és Önkormányzata nevében szeretettel köszöntök minden kedves látogatót Nyírlövő honlapján!

Nagy öröm és megtiszteltetés számomra, hogy internetes kalandozása során felkereste községünk hivatalos weblapját.

Reméljük, hogy honlapunkon barangolva sikerül felkeltenünk érdeklődését és hamarosan személyesen is ellátogat hozzánk, megtapasztalhatja a falusi emberek vendégszeretetét. Bízunk abban, hogy vendégeink jó hírünket viszik, személyes élményekkel gazdagodva távoznak, és többen nem csak turistaként, hanem letelepedési szándékkal térnek vissza településünkre.

A követ­kező olda­lak meg­te­kin­té­sé­vel kettős célt szeretnénk elérni: egyrészt bemutatjuk településünket, másrészt hasznos és fontos információk, valamint szolgáltatások közzététele révén erősíteni szeretnénk az önkormányzat és hivatala ügyfélbarát, szolgáltató jellegét. Megismerhetik településünk érdekében végzett munkánkat, az itt élők világát és szemléletét.

Bízom abban, hogy honlapunk hozzájárul ahhoz, hogy az érdeklődők mindig a legaktuálisabb képet kapják településünkről, annak életét színesítő rendezvényeiről.


Kívánom, hogy minél előbb személyesen is találkozzunk itt, Nyírlövőn, községünkben, mely „múltunk és jövőnk"!Durbák Ferenc

polgármester